100 års festen i Leksand 28-30/8 2015

25 september, 2015

Festen hölls på Leksands Strand. Det kom över 40st Citroéner från hela Sverige.
Det började fredag kväll med tipspromenad, grillning i strålande solsken och klubben bjöd på löksoppa och baguette. Därefter blev det föreläsningar om ID/DS av Torbjörn Eriksson och CX av Lars I Nilsson, som blev mycket uppskattade.
Lördagen började med kyrkbåtsrodd och fria aktiviteter. Efter lunch blev det Raid Tällberg där alla körde en 3 mil lång sträcka på asfalterade småvägar där 4 kontroller fanns. Raiden avslutads i Leksand (Gropen) där fotografering av bilarna gjordes även med drönare. Sedan blev det försäljning av nya och begagnade delar.
därefter det prisutdelning där alla närvarande fick pris.
Kvällen avslutades med middag med riklig buffé med mycket god mat. Därefter fick vi se ett fint fyrverkeri vid strandkanten.
Söndagen avslutades med försäljning av reservdelar.

Jörgen