Månadsmöte November

23 november, 2015

Efter Novembermötet kom ett mail från Staffan Wallberg.
Så har skrev han:
Besökte Dalarnas sektion av svenska citroenklubben härom veckan. Följde med min far dit under ett besök i Dalarna, då jag vuxit upp där. På den tiden så körde jag visserligen ds, men hade ännu inte gått med i någon förening runt detta intresse. En trivsam tillställning där ett sedvanligt kafferep utövades men med citronister som deltagare. Detta utspelades i fikarummet vid den trivsamma och anrika lokalen där legendaren Jorma bedrivit verkstad under många år. Erfarenheter och tekniska tips avlöstes av storfiskarehistorier och allmän trevnad. En man visade bilder från sin nyinköpta padda, stolt som en tupp. Åke, Jorma och de andra tekniska tungviktarna spred sin kunskap och erfarenhet på ett generöst och positivt sätt, visserligen med munnen full av kladdiga munkar och gott kaffe. Föreningsliv när det är som bäst kort sagt, grämer mig lite att jag flyttat från Dalarna men lovar att försöka besöka dessa träffar så ofta jag bara kan vid mina besök i föräldrahemmet där uppe. Nästa gång så blir det hydraulik-fortbildning med Dag Berver, en kunnig och förhållandevis trevlig prick, som dessutom råkar vara min morbror. Med vänlig hälsning, Staffan, Motala.
Tack Stefan för mailet det värmde !
Mannen som hade köpt DS var Göte Gustavsson se bild på bil.
10 Februari kommer Dag Berver.
Jörgen